Питання та відповіді по реставрації ванни


1. Що потрібно щоб відреставрувати ванну?
- Для початку викликати майстра додому (іноді вистачає консультації по телефону) для виміру ванни і визначення можливості реставрації. Далі визначається зручний час, в межах якого проводяться роботи.

2. Ви консультуєте клієнтів по тому, чим краще реставрувати ванну?
- Да. Ми не намагаємося просто продати вам послугу. Наше завдання-запропонувати вам те рішення, яке краще підходить у вашому випадку. Для цього і консультуємо. У підсумку ви маєте можливість прийняти правильне рішення і залишитися задоволеними результатом.

3. Від чого залежить термін служби відреставрованої ванни?
- В першу чергу це залежить від навичок і досвіду майстра. Професіонал знає всі особливості технології і може виконати роботу максимально якісно. Зрозуміло, багато що залежить і від самих клієнтів. Якщо в ванну будуть прилітати важкі і гострі предмети, а мити агресивними засобами, довго не проживе жодна ванна.
Після реставрації ванни ви отримаєте інструкцію з використання, де дізнаєтеся, що потрібно і що не потрібно робити, щоб ваша ванна прослужила довго.

4. Як давно ви цим займаєтеся?
- З лютого 2007 року. За цей час було зроблено більше 4000 ванн (на грудень 2013 р).

5. Чи бувають претензії з боку клієнтів?
- Треба відзначити, що в даному виді послуги дуже важливий досвід. На початку нашої діяльності іноді були проблеми, які ми швидко і успішно вирішували. В останні роки, використовуючи тільки перевірену технологію монтажу і власні напрацювання (виходячи з досвіду) ми домоглися 100% якості виконання. Можна сказати, що працюємо за технологією "без браку".

6. Хто виробляє акрилові вкладиші і наливний акрил?
- Це українські виробники. Їх кілька. Це Тернопіль, Рівне, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернівці. Ми працювали з продукцією кожного з них, порівнювали якість. В даний час працюємо тільки з тими, у кого найкращі показники за якістю і терміну служби.

7. А є імпортні вкладиші або акрил, з Європи або Китаю?
- Імпортних вкладишів і наливного акрилу на російському ринку немає. Все повністю російське. Якщо вам говорять про імпортне - це обман.

8. Чи є які-небудь обмеження по вазі або температурі води?
- Обмежень по вазі людини немає. По температурі води теж без проблем, але не рекомендується лити окріп.

9. Як довго проводиться робота і коли можна користуватися ванною?
- Акриловий вкладиш встановлюється 2 години, користуватися через 12-24 години. Наливний акрил робиться 3 години, користуватися через 36-48 годин.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як оновити стару ванну?

Реставрація ванни. Мій досвід. Фото ДО і ПІСЛЯ.

Основные характеристики эмали «ЭкоЭмалька»