Наливний (рідкий) акрил.


Наливний акрил-спеціальна ударостійка і зносостійка емаль. Досить новий метод (застосовується з 2004 р.), дозволяє дуже якісно оновити вашу ванну при мінімальних витратах. Ванна стає фактично як нова. Акрилове покриття виходить глянцевим і блискучим, без патьоків, тепле на дотик.


Від звичайної емалювання відрізняється дуже сильно. Інший метод нанесення, більш товстий і рівний шар, більш високу якість і термін служби.
Доглядати за такою ванною дуже легко і без зусиль. Досить мила, рідини для миття посуду або інші не агресивні миючі засоби.

Як відбувається реставрація ванни наливним акрилом?

Технологія: обробляємо і зачищаємо ванну абразивними матеріалами, демонтуємо слив і перелив, висушуємо і знежирюємо ванну. Акрил наноситься методом наливу, починаючи з верхніх бортів і по стінках вниз на дно. Повільно стікаючи вниз, акрил залишає за собою ідеально рівний і глянсовий шар без патьоків і розлучень, повторюючи всі вигини ванни і заповнюючи всі тріщини і відколи. Витрата матеріалу 3,4-4 кг, в залежності від розміру ванни.
Далі акрил повинен висохнути. У цей період часу забороняється торкатися до ванної. Необхідно виключити потрапляння в ванну води, предметів. Якщо протікає змішувач, є сенс його відремонтувати.
Спочатку наливний акрил має білий колір. За бажанням можна підібрати потрібний колір і відтінок.

Фотографії встановлених акрилових вкладишів представлені тут, зроблені з реально відновлених Ванн при ремонті.
Друзі! Давайте допоможемо тим, хто збирається відновити свою ванну або замінити її на нову, але ще мало знає про наш прекрасний спосіб реставрації ванни!

На нашому сайті не спроста викладено досить багато інформації, спеціально для того, щоб ви могли отримати більш повні відомості про це нововведення і відповіді на питання, які можуть у вас виникнути про це досить новому, професійному способі реставрації ванн в Україні.

Давайте допоможемо тим, хто хоче побачити як перетворюються старі, брудні, зашарпані чавунні банки в прекрасних білосніжних лебедів! :)


Наша галерея містить багато цікавих фотографій ванн відновлених акриловим вкладишем або наливним акрилом. Ми постараємося викласти їх для вас в найближчому майбутньому.
Якщо ви дізнаєтеся свою ванну на фотографії, ми будемо раді розмістити ваші враження про ремонт на нашому сайті.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як оновити стару ванну?

Реставрація ванни. Мій досвід. Фото ДО і ПІСЛЯ.

Основные характеристики эмали «ЭкоЭмалька»