Як оновити стару ванну?

У цього завдання є всього 4 рішення.



1-й спосіб. Купити нову ванну (душову кабіну і т.п.). (дорогий варіант)

2-й спосіб. Встановити акриловий вкладиш у ванну . (швидкий і якісний ремонт ванни або оновлення)

3-й спосіб. Наливна ванна ( непоганий спосіб відремонтувати ванну)

4-й спосіб. Емалювання ванни (застаріла технологія оновлення ванни)

Ремонт ванн також може врятувати ситуацію, але все-таки з усіх способів і методів, найкращий — другий, тому, що монтаж акрилового вкадиша за методом «Ванна у ванні» — це найкраще, що існує на сьогоднішній день.

Називають цю технологію по-різному, наприклад:

  • - акрилова ванна у ванні;
  • - акриловий вкладиш у ванну;
  • - акрилова вставка в ванну;


Однак як їх не називай, всі вони означають один і той же метод, переваги якого є: швидкість установки (монтажних робіт), якість, надійність.
Реставрація ванн в Україні досвідченого майстра - це технологічно зважений і послідовний процес, який на виході дає потрібний результат. Перш за все, фахівець забезпечить глибоке очищення старої поверхні за допомогою професійного інструменту. Процедура відбувається одночасно з подачею води, щоб уникнути попадання пилу і дисперсних частинок в повітря. Наступний етап-знежирення ванни, який також є надзвичайно важливим, адже навіть найменші залишки жиру в майбутньому можуть спровокувати здуття і відставання акрилу. Використовуючи спеціальні розчини, майстер знежирює і ретельно просушує ванну промисловим феном. І тільки після цього приступає безпосередньо до реставрації — наливаючи рідкий акрил або наносячи спеціальними кистями емаль. Далі нове покриття сохне від 16-ти до 36-ти годин (в залежності від методу реставрації), після чого оновленої ванній можна сміливо користуватися.


НАСКІЛЬКИ БЕЗПЕЧНА РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН ДЛЯ ЗДОРОВ'Я ЖИТЕЛІВ?

Завдяки застосуванню екологічно безпечних і нетоксичних матеріалів і чіткому дотриманню процедури реставрації, оновлення є безпечним як для дорослих, так і для дітей. Використовуючи сертифіковані гіпоалергенні речовини і розчини проводячи роботи з дотриманням всіх санітарних норм, майстер забезпечує високу якість реставрації ванн з гарантією безпеки і якісним результатом. На кожен втілений в життя проект видається гарантійний талон з мокрою печаткою, тому що репутація для мене найбільш цінний ресурс.
Як потрібно доглядати за відреставрованої ванною?

Насправді оновлена ванна не вимагає спеціального догляду або використання дорогих засобів. Досить уникати різкого перепаду температур і впливу агресивних хімічних речовин (наприклад, фарби для волосся, перекису водню, речовин з вмістом хлору, лугів і кислот). Для очищення вистачить рідкого мила або теплого розчину оцту, а замість абразивних порошків краще скористатися м'якою губкою. За умови правильного догляду ванна, душовий піддон, джакузі, відреставровані за допомогою рідкого акрилу, будуть радувати вас новим і міцним покриттям від 10 до 15 років.

Великий досвід, репутація і високий професіоналізм вже допомогли сотням клієнтів оновити свою ванну. Звертайтеся і, звичайно ж, вибирайте сучасний сервіс реставрації ванн, подаруйте своїй старій ванні ще один впевнений і гарантований шанс!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Реставрація ванни. Мій досвід. Фото ДО і ПІСЛЯ.

Основные характеристики эмали «ЭкоЭмалька»