Акриловий вкладиш - реставрація ванни

Технологія "Ванна в ванну" це європейський спосіб ремонту ванн, прийшла в Україну  з Німеччини, і вже багато років застосовується в країнах Західної Європи. Даний спосіб дозволить зі старої обшарпаної ванни отримати абсолютно нову. 

 

Суть його полягає в тому, що в вимагає відновлення ванну, застосовуючи спеціальну двокомпонентну монтажну піну, клей рідкі цвяхи, водостійкий герметик, монтується акриловий вкладиш, виготовлений з міцного сантехнічного акрилового пластику.

Пропонований метод відновлення ванн вдало поєднує малий час проведення ремонтних робіт і отримання абсолютно нової ванни з великим терміном служби при мінімальних витратах і зусиллях. Відпадає необхідність ламати стіни, дверні косяки і виносити ванну.

На сьогоднішній день і в Україні освоєно серійне виробництво вкладишів майже для всіх видів чавунних і сталевих ванн.

Застосовуваний для виготовлення вкладишів матеріал-сантехнічний "акрил" (поліметилметакрилат) - сучасний матеріал, міцно завоював свої позиції у виробництві акрилових ванн, душових піддонів та ін.виробів.

Сучасні вироби з цього матеріалу мають ряд особливостей:

  • - сантехнічний акрил дуже гігієнічний, він перешкоджає появі і розмноженню небажаних бактерій;
  • - еластична структура робить його стійким до удару, появи тріщин і відколів;
  • - завдяки теплоізолюючим властивостям акрилова ванна швидко нагрівається і вода в ній остигає всього на 1 градус за 30 хвилин, тобто в 6 разів повільніше, ніж в чавунній ванні;
  • - догляд за ванною з акрилу дуже простий: досить регулярно обполіскувати її теплою водою з милом, або іншими рідкими миючими нейтральними засобами
  • - не вбирає в себе бруд і іржу.


Ванна з акриловим вкладишем, ні за якими параметрами (колір, жорсткість, зовнішній вигляд, термін служби) не відрізняється від звичайної акрилової ванни. Встановлений вкладиш знаходиться в ложі міцної, грунтовної чавунної ванни і не тріскається від навантажень, не темніє з плином часу, зберігає глянець.


Ванна кімната є однією з найбільш часто використовуваних кімнат в кожному будинку, а сама ванна при цьому є її центральним елементом і одночасно предметом, який піддається значному зносу. З роками блискуче емаль покриття стає матовим, колір блякне, і все починає виглядати досить застарілим. Ну а в деяких випадках відбувається і зовсім механічне руйнування декоративного шару, і користуватися такою ванною стає просто небезпечно. Ви починаєте оглядати торгові точки, інтернет-магазини, і виявляється, що покупка нової ванни і її монтаж може бути дійсно дорогою послугою.

 А чому б не виконати реставрацію ванни? В основному, ми зустрічаємося з варіантом оновлення емаль покриття-це заощадить вам гроші, крім того, емалювання, по суті, є тим же процесом, який виконується і на виробництві. Є лише невеликий недолік, який полягає в недовговічності покриття, так що через пару років процедуру необхідно повторити. І саме тому варто розглянути трохи більш витратний, але і більш довговічний варіант – Реставрація за допомогою акрилового вкладиша. Це зручний спосіб отримати абсолютно нову ванну кімнату, але без змін, і ви будете здивовані економією при порівнянні цього методу з установкою нової ванни.


Що таке акриловий вкладиш? Фактично це нова акрилова ванна, і компанія, яка буде займатися ремонтом вашої ванни, швидше за все, готова запропонувати всі розміри акрилових вкладишів для ванн, щоб максимально швидко виконати ремонт у вас вдома. Зазвичай, для стандартних ванн вже є готові вкладиші на складі, або ж готові матриці на виробництві, щоб швидко сформувати вкладиш і доставити його на монтаж. Вкладиші відрізняються по довжині ванни, а також в залежності від типу самої ванни, і майстри оперативно зможуть підібрати підходящий варіант для установки у вас вдома. Монтаж вкладиша виконується у вас вдома протягом двох годин, і за цей час майстри не тільки встановлять вкладиш в чашу старої ванни, але і встановлять елементи зливу і переливу, перевірять герметичність з'єднань і зроблять монтаж декоративних елементів примикання до стін. 

Фактично замовник отримує нову акрилову ванну з основою зі старої чавунної, а термін служби вкладиша становить не менше десяти років. Ви не тільки отримуєте вищевказані переваги, але ще і краще обслуговування на місці, ви виявите, що ціна на порядок нижче заміни нової ванни і капітального ремонту в приміщенні. Роботу виконають доброзичливі і чуйні фахівці, які забезпечать Вам ідеальну обробку, і ви побачите, що кінцевий результат виглядає як абсолютно нова ванна, а в самому приміщенні вам не доведеться робити навіть косметичного ремонту, також у ванній не буде і багато сміття, пилу, неприємних запахів.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як оновити стару ванну?

Реставрація ванни. Мій досвід. Фото ДО і ПІСЛЯ.

Основные характеристики эмали «ЭкоЭмалька»