Відновлення та оновлення ванн в Україні

 Відновлення та оновлення ванн в Україні-оптимальна ціна і відмінна якість!


Наскільки якісною і хорошою не була ваша ванна, рано чи пізно на її поверхні з'являються подряпини, іржаві плями, потертості, відколи. Тому за час експлуатації ванна часто втрачає колишній зовнішній вигляд і глянсову поверхню.

На акрилових вкладишах, як і на звичайних чавунних або сталевих ваннах, можуть виникати шорсткою в результаті неправильної чистки. Багато з цих проблем можна вирішити завдяки поліровці.


Компанія "Ванна у Ванні", пропонує широкий спектр послуг, в числі яких ремонт ванн, ванна-вкладиш (монтаж акрилової вставки), відновлення та оновлення ванн в Україні.

Читачам важливо пізнати деякі нюанси в цій сфері, щоб представляти, як відбуваються подібні відновлювальні роботи. Для того, щоб якісно відполірувати поверхню ванни потрібен набір спеціальних інструментів і матеріалів (наждачний папір «нулевка», рідина для полірування акрилових поверхонь). Зернистість наждачного паперу, з якої починається зачистка ванни, залежить від того, наскільки серйозними є пошкодження ванни.

Основним моментом є кінцева шліфування акрилової ванни або вкладиша, яку слід проводити папером з найбільш дрібною зернистістю, тільки так можна здійснити якісний ремонт ванн. Зараз досить складно знайти професіоналів, які зможуть грамотно і якісно провести відновлення ванни. Тому все-таки слід знати про деякі нюанси.

Ванна або вкладиш, повинні виглядати найкращим чином після ремонтно-відновлювальних робіт, а тому головний момент – це фінішна полірування за допомогою спеціальної пасти. Для того, щоб після відновлення ванна мала не матову, а глянсову поверхню, необхідно застосовувати спеціалізовану поліроль для акрилу (будь-яка з полірувальних паст не підійде).

Перед початком шліфування важливо переконатися, що перед вами насправді акрилова ванна або акриловий вкладиш. Це можна легко перевірити, подивившись на зріз бортика – на ньому повинен бути чітко видно шар акрилового листа, товщина якого більше двох міліметрів. Однак якщо ванна зі склопластику, — вона має тонке покриття (це в основному дешеві ванни), і шліфування в цьому випадку проводиться дуже акуратно, для того, щоб не протерти, не пошкодити поверхневий шар.

Радимо не проводити подібні ремонти, в тому числі відновлення або оновлення ванни в Україні самим.

Кращим виходом із ситуації, буде довірити таку відповідальну роботу професіоналам. Фахівці з нашої компанії зможуть усунути подряпини, іржаві плями на акрилових ваннах, і також відполірують потертості акрилу. Косметичне оновлення акрилових ванн в Україні - також в компетенції наших майстрів.

Крім локальних ремонтів ванни, наша компанія також спеціалізується на наступних видах відновлювальних робіт:

  • - ремонт і шліфування ванн;
  • - установка акрилових вкладишів (акрилова ванна-вставка)в стару ванну;
  • - оновлення чавунної (сталевої) ванни за допомогою рідкого акрилу;
  • - емалювання ванни;

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як оновити стару ванну?

Реставрація ванни. Мій досвід. Фото ДО і ПІСЛЯ.

Основные характеристики эмали «ЭкоЭмалька»