Реставрація старих ванн в Україні

 Скільки разів на день ви буваєте у ванній? Мінімум два рази-вранці і ввечері. І що ви бачите, коли дивитеся на вашу стару ванну? Іржу, незмивні плями, відколи, потріскану емаль. Дивитися на таку ванну огидно, не те, що митися.

 


 Чи не найкращий початок дня, і тим більше його завершення. Ви постійно намагаєтеся, з великими зусиллями, отдраить поверхню ванни різними засобами (кислоти, абразиви). Але в результаті поверхня ванни перетворюється в наждак. Ви це кожен раз відчуваєте, коли приймаєте ванну. Приємного мало. Загалом, ванна стала не місцем відпочинку, а місцем регулярних мук. Треба щось робити - зробити реставрацію ванни!

На перший погляд рішення просте-міняти ванну. Але якщо подумати, то з'ясовується, що в багатьох випадках заміна ванни це цілий ряд проблем: злам плитки, демонтаж дверних косяків, винос і вивезення старої ванни. Та й нова ванна коштує не дешево, а зайвих грошей як водиться, не буває. Але нову ванну хочеться.

Давайте розберемося: чи так погана ваша ванна як її емаль. Звичайно, ні. Якщо термін служби емалі давно закінчився, то термін служби ванни ще немає. Багатьох наших клієнтів влаштовує розмір, форма, глибина ванни. Так навіщо її міняти? Є відмінні способи зробити зі старої ванни нову без зайвих зусиль і витрат.

На даний час є два способи якісно реставрувати ванну:

1. Встановити в ванну акриловий вкладиш.
2. Покрити ванну наливним рідким акрилом.

  • Наша пропозиція:
  • Акрилова ванна з чавунним каркасом.
  • Термін служби ванни 15-20 років.
  • Ванна ідеально біла і блискуча.
  • Легко мити і доглядати (звичайним милом).
  • Має антибактеріальну властивість.
  • Не темніє з часом, не вбирає бруд і іржу.
  • Ванна завжди приємна і тепла на дотик.
  • Вибір забарвлення (блакитний, салатовий, рожевий).
  • Нова ванна при мінімальних витратах.


"Справжня нова ванна!"- це думка клієнтів після завершення роботи.

Наливний акрил-спеціальна ударостійка і зносостійка емаль. Досить новий метод (застосовується з 2004 р.), дозволяє дуже якісно оновити вашу ванну при мінімальних витратах. Ванна стає фактично як нова. Акрилове покриття виходить глянцевим і блискучим, без патьоків, тепле на дотик.
Від звичайної емалювання відрізняється дуже сильно. Інший метод нанесення, більш товстий і рівний шар, більш високу якість і термін служби.
Доглядати за такою ванною дуже легко і без зусиль. Досить мила, рідини для миття посуду або інші не агресивні миючі засоби.
Технологія: обробляємо і зачищаємо ванну абразивними матеріалами, демонтуємо слив і перелив, висушуємо і знежирюємо ванну. Акрил наноситься методом наливу, починаючи з верхніх бортів і по стінках вниз на дно. Повільно стікаючи вниз, акрил залишає за собою ідеально рівний і глянсовий шар без патьоків і розлучень, повторюючи всі вигини ванни і заповнюючи всі тріщини і відколи. Витрата матеріалу 3,4-4 кг, в залежності від розміру ванни.
Далі акрил повинен висохнути. У цей період часу забороняється торкатися до ванної. Необхідно виключити потрапляння в ванну води, предметів. Якщо протікає змішувач, є сенс його відремонтувати.

Спочатку наливний акрил має білий колір. За бажанням можна підібрати потрібний колір і відтінок.


  • Час роботи 2-3 години.
  • Час висихання - 36 годин.
  • Гарантія 24 місяці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як оновити стару ванну?

Реставрація ванни. Мій досвід. Фото ДО і ПІСЛЯ.

Основные характеристики эмали «ЭкоЭмалька»