Реставрація душового піддону!

 

 Напевно, кожен, хто колись займався будіництвом будинку, або ремонтував квартиру, зустрічався з дилемою: яким чином облаштувати ванну кімнату, адже це приміщення, яке є одним з найважливіших в нашому життєвому просторі. Це місце, де можна усамітнитися, такий собі притулок душі, де ховаємо сокровенне.

Як реставрувати душовий піддон!

Іноді не віддаємо собі в цьому звіту, але інтуїтивно ми відчуваємо, що це наш простір, інтимна зона, де ми хочемо, і ми повинні відчувати себе комфортно. Для чого служить ванна кімната, ми знаємо все. Однак, як ми відчуваємо себе там, добре чи погано? Крім колірної гами і добре підібраного освітлення, важливі також всі предмети і пристрої. Постараємося дати вам кілька практичних порад про те, як такі приналежності підібрати.


Перше питання, що ми повинні задати, це: що ми очікуємо для себе, тобто, як ми любимо проводити час у ванній. Є люди, які вважають за краще тривале проведення часу у ванні з книжкою. А є й ті, хто цим не страждає. Вони люблять все робити швидко, а тому в цьому випадку краще вибрати душ. А що якщо в родині з цього приводу виникають розбіжності? А може бути, два в одному?

Реставрація душшу наливним акрилом

Коли відповідати на це питання проблемно, перевіримо базовий розмір нашої ванної. Добре, коли ми щасливі власники будинку, і передбачили всі відповідні приміщення з нормальним метражем. Але що, якщо ми живемо в стандартній квартирі, і у нас є стандартні 3 м2? В останні роки на ринку з'явилося безліч сантехнічних пристроїв, таких як: ванни з гідромасажем, окремо стоять душові кабіни або набори: ванна разом з душовою кабіною.

Якщо ми прийняли рішення, що наш інтерес — це ванна, то тепер залишається лише підібрати розміри і стандартне обладнання. Часто буває, що ми маємо в своєму розпорядженні величезною поверхнею ванної кімнати (найчастіше в будинках), а тому шукаємо ванни великих розмірів. Це іноді може бути великою помилкою. В такому випадку ми повинні розуміти, - чим габаритніше ванна — тим більше в неї входить води. А вода звичайно ж повинна бути теплою, проте нагрівання води коштує грошей! Пам'ятайте також, що вода у великих ваннах швидко охолоджується. Рішенням даної проблеми, може бути пристрій з вбудованим підігрівом води, однак це збільшує вартість експлуатації. Хорошим варіантом буде акрилова ванна, тим більше, що при необхідності ремонт акрилових ванн можна зробити швидко і якісно.

У невеликих блокових ванних кімнатах цієї проблеми немає. Сантехніка, призначена для невеликих приміщень, повністю задовольняє всім потребам. Окремо розташовані душові кабіни є кращим рішенням, що підходить майже для будь-яких приміщень і поверхонь. Основним параметром вибору є тільки наш смак, додаткові приналежності і ціна.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як оновити стару ванну?

Реставрація ванни. Мій досвід. Фото ДО і ПІСЛЯ.

Основные характеристики эмали «ЭкоЭмалька»